På Sprogcenter Hellerup tilbyder vi et godt studiemiljø med dejlige lyse lokaler, mange sociale arrangementer, de nyeste IT-faciliteter og fri adgang til WiFi.

Studiecenter
I vores studiecenter møder du både andre studerende og får adgang til alle de værktøjer, du har brug for, når du skal lære dansk. Du kan arbejde ved computere med internet, se film og DVD, træne udtale eller løse grammatiske opgaver – eller du kan læse dagens avis og mange andre blade i sofahjørnet. Du kan også låne frilæsningsbøger med hjem.

Der er en lærer tilknyttet studiecentret, så du kan få hjælp og vejledning, også når du arbejder på egen hånd. Studiecenteret laver desuden løbende arrangementer og foredrag – følg med på facebook og i kalenderen her på hjemmesiden.

Se åbningstider for studiecenteret her.

Sproglaboratorium
Som noget helt særligt har vi et avanceret sproglaboratorium, hvor du får adgang til de mest moderne sprogværktøjer. Det er både effektivt og udfordrende.

Se åbningstider for sproglab her.

Sofahjørnet
Hver uge kan du møde frivillige danskere, og andre kursister, som du kan træne dit danske med.
Se tidspunkter i kalenderen her på hjemmesiden.

Cafe Lukas
På vores afdeling i Hellerup har du hver dag mulighed for at købe kaffe og te, en hjemmebagt bolle etc. om formiddagen og et udvalg af sandwiches etc. til frokost.

På vores afdeling i Lyngby har du adgang til et lille køkken, hvor du kan opbevare og evt. varme din medbragte mad. Du kan købe kaffe/te og har du ikke mad med, er der flere muligheder for at købe mad tæt på.