Er det ikke muligt at møde op til undervisning i Hellerup eller Lyngby, så tilbyder Sprogcenter Hellerup danskundervisning online. Danskundervisning online er en fleksibel løsning for dig, der fx har mange rejser, har små børn eller skiftende arbejdstider.

Hvis du er begynder starter du på et rent online hold, hvor du undervises via Skype. Du er selv med til at bestemme hvornår undervisningen skal foregå. Er du på modul 5, tilbyder vi en kombination af undervisning online og på skolen (se mødedag nederst på siden). Du kommer på et hold med kursister, der er på samme niveau som dig.

Online dansk med Skype

Danskundervisning der kun foregår via skolens intranet (Fronter) og Skype. Du får danskundervisning målrettet dine behov og modtager feedback af erfarne lærere. Du er selv med til at aftale tidspunkter for Skype-undervisningen.

Vi tilbyder modul 1, 2, 3 og 4.

Online dansk med holdundervisning

Du får danskundervisning på et fast hold, der arbejder sammen både på skolen og over nettet. Du lærer dansk med kursister på samme niveau som dig selv, så du får mulighed for at danne netværk i forlængelse af onlinearbejdet.

Vi tilbyder modul 5.

Se mødedag og tid nedenfor.

Tid og sted for holdundervisning

Modul 5:
Mandage 18.30-21.00

Kurset finder sted på Bernstorffsvej 20C i Hellerup.