Sprogcafe

Savner du nogen at tale engelsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk, russisk, arabisk, kinesisk eller et helt andet sprog med? Og har du lyst til at hjælpe en udlænding med at blive bedre til dansk?

Så kom til SPROGCAFE på Sprogcenter Hellerup i Lyngby.

På Sprogcenter Hellerup har vi kursister fra næsten alle lande i verden. De er ansat i internationale virksomheder, universitetsstuderende, læger, der søger arbejde i det danske sundhedsvæsen, au pairs, håndværkere eller måske flygtninge fra et af verdens brændpunkter.

De går til undervisning hos os flere gange om ugen, men vil gerne tale endnu mere dansk med ”rigtige” danskere. Til gengæld tilbyder de hjælp med det sprog, som du har lyst til at lære.

For at hjælpe sprogmøderne på vej afholder vi SPROGCAFÈ flg. fire mandage fra kl. 17.00-18.00: 26. februar, 5. marts, 12. marts og 19. marts 2018.

Vi giver kaffe og kage og forbereder nogle emner, som I kan tale om – og du møder op med lyst til at snakke, give lidt af dig selv og lære et nyt menneske at kende.

For mere info og tilmelding, skriv til Sofie på shh@hespm.dk. Fortæl, hvilket sprog du er interesseret i at tale, hvor meget erfaring du allerede har med sproget, og gerne lidt mere om dig selv – så forsøger vi at matche dig med en af vores dygtige kursister.