Sprogcenter Hellerup er mere end holdundervisning. Studiemiljøet er en stor del af det at gå til dansk hos os. Når du har fri, er der mange gode grunde til at blive lidt længere.

Studiecentre
Vi har to studiecentre – et i Hellerup og et i Lyngby. I begge studiecentre har du mulighed for at få hjælp af en lærer til dit hjemmearbejde eller til andre opgaver du arbejder med. Vi har undervisningsprogrammer, som du kan arbejde med ved vores computere. Du kan træne udtale, løse grammatiske opgaver eller slå dig ned i sofaen med en avis eller et blad. I Hellerup har vi en lounge, hvor du kan se nyheder eller en dansk film på TV. Har du mod på mere dansk efter lukketid, kan du låne bøger i forskellige sværhedsgrader med hjem.

Begge vores studiecentre arrangerer løbende arrangementer og foredrag – følg med på facebook og i kalenderen.

Se åbningstider for studiecentrene her.

Sproglaboratorium
På begge vores afdelinger har vi et sproglaboratorium, hvor du får adgang til de mest moderne sprogværktøjer. Her kan du træne din udtale med en lærer. Det er både effektivt og udfordrende.

Se tider for åbent sproglab her.

Workshops
Vi arrangerer løbende workshops, hvor du kan gå i dybden med et emne eller en færdighed og møde kursister fra andre hold. Vi har fx læseværksted og CV-workshop.

Se de aktuelle tilbud i kalenderen.

IT
Sprogcenter Hellerup er et digitalt sprogcenter. Vi bruger iPads og digitale læringsmidler, når det fremmer indlæringen og via moodle har du online adgang til opgaver og læringsmateriale. Naturligvis har du fri adgang til WiFi. Koden er hellerup2900.

Sofasnak
Jo mere du bruger sproget, jo mere lærer du. Til sofasnak møder du danskere, som gerne vil bruge deres fritid på at tale dansk med dig. Det er sjovt, og du behøver ikke at kunne så meget for at få en god oplevelse. Sofasnak er også en mulighed for at få en uformel snak om ting, der optager dig og møde kursister på tværs af hold og moduler.

Se tidspunkter i kalenderen.

Mad og drikke

Hellerup afdeling
I Cafe Lukas har du hver dag mulighed for at købe kaffe og te, hjemmebagte boller, kage mm. om formiddagen og en varm ret og et udvalg af sandwiches til frokost. Cafe Lukas har desuden aftenåbent mandag og onsdag.

Lyngby afdeling
På øverste etage har du adgang til et lile køkken, hvor du kan varme din medbragte mad. Du kan købe kaffe og te, og har du ikke noget med, er der flere muligheder for at købe mad tæt på afdelingen.