Vil du blive bedre til at læse og skrive?

FVU læsning er et godt supplement til danskuddannelse. Vi arbejder systematisk med ordene, så det bliver lettere for dig at stave. De tekster, vi læser, er aktuelle og autentiske. Fx bliver du trænet i at bevæge dig rundt på danske hjemmesider.

FVU læsning er opdelt i 4 trin. Hvert trin er på 40-60 lektioner, og der er undervisning 1 gang om ugen.

FVU start
For dig, som gerne vil i gang med FVU læsning, men ikke helt har forudsætningerne for at starte på trin 1. FVU start er modsat FVU læsning målrettet udlændinge. Her har du mulighed for at styrke dine mundtlige færdigheder og blive klar til FVU læsning.

FVU læsning (trin 1, 2, 3 & 4)
For dig, som gerne vil forbedre dine grundlæggende færdigheder i læsning, stavning og skriftlig fremstilling. Vi tilbyder trin 1, 2 og 3 ud af 4 trin i alt.

Trin og prøver:
Før du kan starte på FVU, tester vi dig i dansk, så vi kan finde det rigtige niveau til dig. Du går på hold med kursister, der er på samme trin som dig. Du kan afslutte hvert trin med en officiel prøve.

Krav:
Du kan starte på FVU start, når du har bestået Danskuddannelse 1 modul 4, Danskuddannelse 2 modul 3 eller Danskuddannelse 3 modul 2.
Du kan starte på FVU læsning, når du har bestået Danskuddannelse 1 modul 6, Danskuddannelse 2 modul 4 eller Danskuddannelse 3 modul 3.

Tilmelding

Kontakt skolens kontor på tlf. 3946 3050 eller på mail info@sprogcenterhellerup.dk, for at booke tid til en test.