Sprogcenter Hellerup tilbyder danskundervisning online til dig, der har brug for en fleksibel løsning. Vi kalder det LearnIT. Online undervisning er for dig, der ikke har mulighed for at møde op til undervisning hver uge i Hellerup eller Lyngby – måske fordi du rejser meget, har skiftende arbejdstider eller har små børn. Undervisningen er målrettet dine behov og du får feedback af erfarne lærere.

Om kurset
På vores online hold kommunikerer du med din lærer over Skype. Undervisningen foregår via vores opdaterede digitale læringsplatform. Du er selv med til at bestemme tidspunkterne for Skype-undervisningen og alle opgaver er tilgængelige på nettet. Før du kan starte, skal du møde op på en af skolens afdelinger, hvor du vil få udleveret dit fysiske undervisningsmateriale. I løbet af semestret inviterer vi til et par infoaftener/arrangementer, hvor du kan møde andre Skype kursister.

Krav
– Du kan starte, hvis du er fyldt 18 år og har et cpr nummer.
– Vi skal have en henvisning til danskuddannelse fra din bopælskommune.
– Hvis du er selvforsørger skal du betale et gebyr og et depositum
– Kurset gennemføres inden for rammerne af et klippekort.

Tid og sted

Et online danskkursus svarer til 6 lektioner om ugen.
Vi har løbende optag af kursister.
Vi tilbyder alle moduler på Danskuddannelse 3, også Studieprøvekursus (modul 6).
Efter hvert modul skal du møde op til en test, for at gå videre til det næste modul.

Kontakt

Du kan ringe til vores sprogkonsulener hverdage mellem 9-10 på tlf. 3946 3067. De kan hjælpe med at finde ud af, om et online kursus er noget for dig.