• Hvordan melder jeg mig til danskundervisning?

  Book en aftale på telefon 3946 3050 til en samtale med en af vores sprogkonsulenter, som vil sørge for at melde dig til et danskkursus.

 • Hvad koster det at gå til dansk?

  Undervisningen er gratis, hvis du er henvist af din kommune. Er du selvforsørger, skal du dog betale et depositum på 1.250 kr. Hvis du ikke kan få en godkendelse af kommunen, koster det 110 kr. pr. lektion.

 • Hvornår starter undervisningen?

  Vi starter nye hold hver måned. Du skal først til en samtale med en af vores sprogkonsulenter. Ring til os for at booke en tid. Herefter får du en e-mail om, hvornår du kan starte. Hvis du er studerende og din uddannelsesinstitution har en aftale med Sprogcenter Hellerup, skal du udfylde en tilmeldingsblanket her på hjemmesiden.

 • Kan jeg skifte fra daghold til aftenhold eller omvendt?

  Ja. Henvend dig på kontoret, eller ring eller skriv til os, hvis du ønsker et hold på et andet tidspunkt.

 • Kan jeg skifte fra en danskuddannelse til en anden, fx. fra DU2 til DU3?

  I visse tilfælde kan det godt lade sig gøre, men det kræver en vurdering fra både din lærer og fra en senior sprogkonsulent. Kontakt i første omgang din lærer.

 • Hvordan melder jeg mig til eksamen - og hvad koster det?

  Hvis du går på et modul, der afsluttes med Prøve i Dansk 1, 2 eller 3, skal du tilmelde dig online i Ludus Web. Det koster ikke noget. Hvis du ikke modtager danskundervisning, eller ikke går på et afsluttende modul, kan du tilmelde dig eksamen som selvstuderende to gange om året: i begyndelsen af marts og september. Som selvstuderende skal du selv betale for prøven. Læs mere under Prøver.

 • Hvor meget fravær må jeg have?

  Er du forhindret i at møde til din undervisning, kan du registrere dit fravær online i Ludusweb. Hvis du er nødt til at være væk fra dit hold i mere end en uge, finder vi et andet hold til dig.

 • Jeg kan ikke logge på Fronter - hvad gør jeg?

  Spørg din lærer om hjælp eller gå i studiecenteret. Du kan også sende en e-mail til: stu1@hespm.dk